Marianne Everhard Vincent Henk Jop Romy Tineke Bram Shannon Madelijne Marion Dirk

Welkom

De Open Hof is een instelling die in de loop der jaren veel verschillende doelgroepen heeft gehad. En de komende jaren willen we een plek zijn waar eenzamen, werklozen, vluchtelingen, daklozen en druggebruikers een beetje menselijkheid vinden. Wat in de 35 jaar van ons bestaan hetzelfde is gebleven, is dat ons werk gedragen wordt door vrijwilligers. Zij komen zowel uit de kerken als van daarbuiten en wat hen bindt is de zorg voor de medemens, de mens aan de rand van onze samenleving. Met deze website en kalender willen we de vrijwilligers een gezicht geven. We willen laten zien dat iedereen vrijwilliger kan zijn, jong en oud, man en vrouw. En we willen het maatschappelijk belang van het vrijwilligerswerk nog eens benadrukken.
De kracht van de vrijwilliger!

De Vrijwilligers

Klik op een foto hierboven of op een naam hieronder om het verhaal van deze vrijwilliger te lezen.

Marianne    Everhard

Vincent    Henk

Jop    Romy

Tineke    Bram

Shannon    Madelijne

Marion    Dirk

De Kalender

Deze prachtige kalender is te koop voor € 7,50 (excl. eventuele verzendkosten). Bestellen kan door een e-mail te sturen naar . De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van de Open Hof.


 

Wilt u de Open Hof ondersteunen?
Dat kan via Stg. Vrienden van de Open Hof op rekeningnummer 76.09.491 t.n.v. Stg. Vrienden van de Open Hof.
Op onze website vindt u alle opties.


De kalender en deze website zijn mede mogelijk gemaakt door:
Stichting Katholieke Noden (SKAN)
Bijzondere Locaties Groningen
Stichting Rotterdam
Gemeente Groningen


De teksten op deze site zijn geschreven door Helma Erkelens. Fotografie door Andries de la Lande Cremer. Deze website is gebouwd door Merijn Bolhuis en vormgeving van de kalender is gedaan door Roelof Koster Design.