Site menu:


Maak kennis met de rafelrand van de samenleving...


Zomervrijwilliger

De mogelijkheid om als zomervrijwilliger bij de Open Hof aan de slag te gaan, is al jaren een hele populaire tijdsbesteding voor veel mensen. Dit jaar was de belangstelling hiervoor groter dan ooit, vermoedelijk mede door de aandacht die het Dagblad van het Noorden in een mooi artikel hieraan heeft besteed.

Opvallend is dat de gemiddelde leeftijd van de zomervrijwilligers hoger ligt dan voorgaande jaren. Alle beschikbare plekken voor zomervrijwilligers zijn ingevuld. Ook de herfstvakantie is al gereserveerd voor een aantal belangstellenden.

Spreekt zo'n ervaringsweek in onze opvang u ook aan? Dan zijn er pas in 2018 weer mogelijkheden. Wilt u toch iets betekenen voor uw dak- en thuisloze medemens, dan mag u natuurlijk wel altijd contact opnemen met de directeur of de vrijwilligerscoördinator.
Mensen die een intensieve week willen meewerken in de huiskamer van de Open Hof, samen met ervaren vrijwilligers. Tijdens deze periode werk je 's ochtends en 's avonds mee in de huiskamer (openingstijden). Gemiddeld draai je 8 diensten mee, wat neerkomt op zo'n 24 uren. De minimumleeftijd voor deelname is 20 jaar.


Voor meer informatie of om je direct aan te melden kun je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator: Lonneke Wedda, l.van.den.brink@openhof.org